Home

Sveriges regjering

Sveriges regering - Regeringen

Sveriges regering består av en statsminister och 22 ministrar. Amanda Lind, kultur- och demokrati­minister samt minister med ansvar för idrottsfrågorna, och Peter Eriksson, minister för internationellt utvecklingssamarbete, saknas på bilden Ett tryggare Sverige. Regeringen har påbörjat den största utbyggnaden av Polismyndigheten någonsin och bland annat lanserat ett 34-punktsprogram med åtgärder som angriper kriminaliteten från flera håll på både kort och lång sikt. Sammantaget pågår just nu den mest omfattande satsningen någonsin mot gängkriminaliteten i Sverige Sveriges regjering vil innføre ny pandemilov. Den svenske regjeringen ønsker å innføre en ny pandemilov for å få nye muligheter til å begrense hvordan folk forflytter seg

Sveriges regjering vil innføre ny pandemilov. Dagens regelverk lar regjeringen regulere offentlige sammenkomster, men regjeringen mener disse lovene ikke er tilstrekkelige. - Ingen av lovene vi har, dekker alle aktivitetene vi ønsker å regulere under pandemien Sveriges regjering vil innføre ny pandemilov. Den svenske regjeringen ønsker å innføre en ny pandemilov for å få nye muligheter til å begrense hvordan folk forflytter seg Regjeringen Löfven i Sverige ble utnevnt og tiltrådte 3. oktober 2014, med Socialdemokraternas partileder Stefan Löfven som statsminister. Den er en mindretallsregjering bestående av Socialdemokraterna (S) og Miljöpartiet De Gröna (Mp). Den rødgrønne regjeringen har 23 medlemmer og avløste den borgerlige firepartiregjeringen, Alliansen, ledet av Fredrik Reinfeldt fra Moderaterna som.

Sverige er et monarki, Når en regjering går av, er det Riksdagens talman ('riksdagspresident') som konsulterer med partilederne og de tre visetalmän og på det grunnlag gir én i oppdrag å danne regjering. Riksdagen stemmer over den statsministerkandidat talmanen foreslår Sverige har innført et midlertidig innreiseforbud for utenlandske borgere som reiser inn til Sverige fra land utenfor EU/EØS, Schengen-området, Storbritannia og Sveits. Innreiseforbudet gjelder til og med 22. desember 2020. For mer informasjon om koron.. Regjeringen.no skal gi befolkningen innsikt i regjeringens og departementenes arbeid og skape engasjement i demokratiske prosesser

Det betyr at Sverige har fått ei ny regjering, 131 dagar etter valet i september. Stefan Löfven er Sveriges nye statsminister 131 dager etter valget ble det endelig avgjort Vi er alternativet for alle som vil være sikre på at vi gjør det vi kan, for å gi Sverige en ny regjering, sier KD-leder Ebba Busch. Mindretallsregjering Nytt forsøk på å hindre at arbeidslivsreform feller Sveriges regjering. Partene i svensk arbeidsliv gjenopptar forhandlingene om en arbeidslivsreform som vil kunne svekke oppsigelsesvernet

Riksdagsvalget i Sverige 2018 ble avholdt søndag 9. september 2018.I valget ble medlemmer av den svenske nasjonalforsamlingen, Sveriges riksdag, for perioden 2018 til 2022 valgt. Samtidig ble det også avholdt almene valg til kommune- og landstingsfullmäktige Nytt forsøk på å hindre at arbeidslivsreform feller Sveriges regjering Partene i svensk arbeidsliv gjenopptar forhandlingene om en arbeidslivsreform som vil kunne svekke oppsigelsesvernet. Uten enighet kan det bli regjeringskrise Sveriges nye regjering presenteres. Statsminister Stefan Löfven (S) med sin hustru Ulla Löfven etter fredagens avstemning i Riksdagen. Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix. Klokken 11 blir det klart hvem som skal sitte i statsminister Stefan Löfvens nye regjering og hvilken politikk den skal føre. NTB

Sveriges regjering gir tørkerammede bønder 1,2 milliarder

Sveriges regjering vil forlenge coronatiltak til neste sommer. En uterestaurant i Södermalm i Stockholm i august. Hvis regjeringen får det som den vil, må restauranter og barer opprettholde smitteverntiltak fram til neste sommer. Foto: TT via AP / NTB Foto: NTB scanpix Regjeringen vil opprettholde restriksjonene som har rådet siden i sommer for blant annet barer og spisesteder, opplyser hun. Den nåværende loven løper i utgangspunktet ut ved årsskiftet. Sverige innførte allerede i mars tiltak for å gjøre det mulig for serveringssteder å holde åpent under pandemien Sveriges regjering ut mot influencer-fest. Svenske influencere, deriblant Bianca Ingrosso (25), har fått kraftig refs for en fest de deltok på i helgen Sverige fortsatt uten regjering. Bergens Tidende. 18.01.2019. Det er bra at flertallet klarer å danne en regjering. Aftenposten. 14.12.2018. Aftenposten mener: Polsk riksdag i Sveriges riksdag Sverige vurderer å fjerne kommunalt vindkraft-veto. Mens Norges regjering har lagt frem planer for å gi kommunene mer innflytelse over vindkraften, går Sverige motsatt vei og vil revurdere om kommunene skal ha vetorett mot vindkraft

Regeringen.se - Regeringen.s

Sveriges regjering vil innføre ny pandemilov - Sunnmørsposte

Svensk regjering vakler Sveriges statsminister Stefan Löfven kan bli felt av egne støtter. Søndag fikk han galgenfrist på «noen uker». 1 min Publisert: 12.10.20 — 08.28 Oppdatert: 23 dager siden. Statsminister Stefan. Sveriges statsminister Stefan Löfven har gått i karantene på grunn av koronasmitte i hans omgangskrets. Onsdag ble det klart at over halve den danske regjeringen går i karantene,. Sveriges regjering vil innføre ny pandemilov. Den svenske regjeringen ønsker å innføre en ny pandemilov for å få nye muligheter til å begrense hvordan folk forflytter seg. Trump vil fjerne Sudan fra terrorliste. Sudan vil bli fjernet fra USAs liste over land som støtter terrorisme,. Sveriges regjering vil innføre ny pandemilov. Den svenske regjeringen ønsker å innføre en ny pandemilov for å få nye muligheter til å begrense hvordan folk forflytter seg. Sosialminister Lena Hallengren håper den nye loven skal være på plass neste sommer

Sveriges regjering vil innføre ny pandemilov - adressa

 1. isteren. 111 relasjoner
 2. usrente neste år. 16.01.2020 · Martin Hagh Høgseth. Den svenske regjeringen venter at renten i snitt skal ligge på
 3. Sverige tar drastiske coronagrep: Åpner for redusert arbeidstid og lønnskutt. Sveriges regjering tar drastiske grep for å hindre økonomisk kaos som følge av coronaviruset og andre fremtidige kriser
 4. Kilde til SVT: - Sveriges regjering kan gå av i dag. Regjeringen opplyser at de ikke vil gi noen beskjed om situasjonen før torsdag morgen

Medisin/Helse, Politikk Sveriges regjering vil innføre

Sveriges regjering med massiv krisepakke: Den svenske regjeringen presenterer torsdag morgen en ny krisepakke. Der kommer det fram at regjeringen gir 15 milliarder svenske kroner ekstra til. SVERIGE Den svenske regjeringen presenterte sitt forslag til en såkalt samtykkelov på søndag. «Sex bør være frivillig», sa statsminister Stefan Löfven. Sveriges Statsminister Stefan Löfven. I kjølvannet av den siste tidens sexovergrep og anklager presenterte Sveriges regjering sitt forslag til en samtykkelov på en pressekonferanse på søndag

Sveriges regjering markedsfører Sverige som bidragsland på arabisk. Av. Redaksjonen - 13. mars 2020. 6. MASSEINVASJON Den svenske statlige myndigheten Svenska Institutet markedsfører på en arabisk versjon av sin nettside Sverige som et bidragsparadis for migranter Støre: - Alternativet til Stefan Löfven hadde vært mye verre. Mediehuset Dagsavisen. Sjefredaktør og adm.dir.: Eirik Hoff Lysholm | Direktør: Nina Kordahl | Redaktør Dagsavisen Oslo: Bente. Sveriges nye regjering vil innføre opphold på humanitært grunnlag for såkalte «klimaflyktninger», ifølge Centerpartiets migrasjonspolitiske talsperson Johanna Jönsson. Fra og med i sommer kommer såkalt alternativt skyddsbehövande til å få samme rett til familiegjenforening som flyktninger

Regjeringen Löfven - Store norske leksiko

Sveriges politiske system - Store norske leksiko

Sveriges regjering venter dypere nedgang Sveriges behov for tiltak for å bremse coronapandemiens innvirkning på økonomien øker, fastslår finansminister Magdalena Andersson. NEDGANG: Sveriges finansminister Magdalena Andersson (S) presenterer en oppdatering av den økonomiske situasjonen og hva regjeringen gjør i den forbindelse Sveriges regjering vil selge SAS . Problemet er at ingen vil kjøpe. Av Håvard Fantoft Grutle. Publisert 13.08.2009 Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert. Den svenske regjeringen spytter inn 22 milliarder svenske kroner i landets kommuner og regioner, melder Aftonbladet

Sverige - reiseinformasjon - regjeringen

Forsiden - regjeringen

Sveriges nye regjering. Minerva. Publisert fredag 06. oktober 2006 - 02:00 Sist oppdatert fredag 06. oktober 2006 - 02:00. For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her. Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud Regjering betyr dels selve virksomheten som handler om å styre et land, og betegner i tillegg en forsamling av regjeringsmedlemmer. Hvem som er medlemmer av en regjering varierer sterkt mellom ulike stater og i tid. I mange stater (herunder delstater) er regjeringen et råd underlagt statssjefen som har til formål å utføre det politiske styret. . Regjeringer ledes av en regjeringssjef, som. Vi er alternativet for alle som vil være sikre på at vi gjør det vi kan, for å gi Sverige en ny regjering, sier KD-leder Ebba Busch. Dersom det blir en avstemning om mistillit, kreves det fortsatt flertall i Riksdagen for å kaste regjeringen. Det finnes det ikke støtte for i dag Sveriges regjering vil sprøyte 5 milliarder inn i SAS Den svenske regjeringen foreslår å tilføre SAS 5 milliarder svenske kroner. Det er under halvparten av det selskapet mener det trenger

Svensk politikk - Siste nytt - NR

 1. Regjeringen krangler åpent seg imellom og evner ikke å ta nødvendige grep for å senke innvandringstempoet. Strømforsyning: Region Skåne varslet nylig regjeringen om at situasjonen for strømforsyningen i Sør-Sverige er kritisk, noe som sammen med ekstreme strømpriser truer tusenvis av arbeidsplasser
 2. Sveriges regjering ønsker å kopiere Norsk flypassasjeravgift Flyforu
 3. Sveriges regjering. Emne: Society | Mer. Det er en følelse mange avstår når de hører. De tror med en gang at det handler om noe kjedelig og stiv. Jeg ville, i motsetning til å si at det kan være svært interessant og givende. Det er bare om ikke å ha forutfattede meninger om emnet
 4. istiske regjering latterliggjøres etter Iran-besøk. februar 13, 2017. Hans navn var Archie Beston (19) oktober 13, 2020. Det er faktisk ingen menneskerett å få innvilget asyl i Norge. oktober 13, 2020. Hvorfor torturerer demokratene en tydelig demenspreget Joe Biden
 5. Norges regjering og Sveriges regjering skal komme til enighet om de nærmere vilkårene for bompengesystemet, inkludert bompengetakstene og eventuelle unntak fra plikten til å betale bompenger, i en separat avtale. Om partene er enige, kan bompengetakstene endres. Del paragra
 6. dre enn 10

Regjeringen gir klarsignal til å legge gassrørledningen Nord Stream 2 gjennom svensk økonomisk sone i Østersjøen. Til tross for at regjeringen i utgangspunktet er kritisk til prosjektet, kan de ikke si nei, ifølge næringsminister Mikael Damberg. Sverige vil imidlertid stille en rekke krav til selskapet Sveriges regjering får rapport om samers psykososiale helse - Annenhver ung samisk kvinne i Sverige sier seg å hatt selvmordtanker. Dette er noe av det som kommer fram i en fersk rapport om samer i Sverige. Rapporten er en kunnskapsoversikt.

Mot regjeringskrise i Sverige - NRK Urix - Utenriksnyheter

Sveriges socialdemokratiska arbetareparti (SAP), Socialdemokratiska arbetarepartiet, Socialdemokraterna, nokre gonger korta berre til s, vart grunnlagt i 1889.Partiet har lenge vore det største politiske partiet i Sverige. Stefan Löfven vart vald til partileiar i 27. januar 2012 Regjeringen viderefører krav om karantene for hytteeiere i Sverige Nordmenn som vil på hytta i Sverige, må fortsatt i karantene når de kommer hjem. Det har regjeringen bestemt. FORTSATT KARANTENE: Tar man turen til hytta i Sverige, må man fortsatt i karanten

Nytt forsøk på å hindre at arbeidslivsreform feller

 1. ister Fredrik Reinfeldt fra Moderaterna. Folkpartiets Lars Leijonborg er landets nye Utbildnings
 2. Sveriges regjering informerer om coronasituasjonen. Luk
 3. Sveriges regjering gir tørkerammede bønder 1,2 milliarder kroner. Den svenske regjeringen gir 1,2 milliarder kroner i støtte til tørkerammede bønder for å hindre nødslakt av dyrene. Ap mener Norge bør følge etter. Det er tørke både i Sverige og i Noreg, og landbruket har store problem med avlingane
 4. Stockholm (NTB): Svenske myndigheter vil granske om landet er utsatt for såkalt hybridkrigføring etter at en rekke mystiske hendelser har slått ut deler av landets infrastruktur
 5. isteren Per Bolund beskjed om at regjeringen sier ja til Finansinspeksjonens forslag.
 6. Sverige er et konstitusjonelt monarki. Kongen er statsoverhode, men har bare en seremoniell rolle. Parlamentet, som heter Riksdagen, lager landets lover og vedtar budsjetter. Regjeringen har den utøvende makten. Sverige har et parlamentarisk system, og regjeringen må ha støtte fra flertallet i parlamentet
Jehovas vitner i Sverige får rett til statsstøtte - Vårt Land

Riksdagsvalget i Sverige 2018 - Wikipedi

 1. ister Beatrice Asks navn som sendte brukere videre til WikiLeaks' egen nettside,.
 2. istrasjon eller länsstyrelse, utnemnd av regjeringa. I kvart fylke er det òg eit landsting som er den lokale befolkninga sitt folkevalde organ. Kvart län er ytterlegare oppdelt i ei rekkje kommunar, i alt 289 pr. 2002
 3. Sverige underskattade riskerna, säger generaldirektören för MSB. Ledare - signerat Amanda Sokolnicki: Tegnell satsade på flockimmunitet - men sa något anna
 4. I 2017 stemte velgerne for en fortsatt Høyreledet regjering med mer kunnskap, forskning, infrastruktur og skattelettelser som bidrar til innovasjon og vekst. Nå består regjeringen av Høyre, Venstre og KrF, og den styrer på grunnlag av Granavolden-plattformen
 5. Da Sverige fikk ny regjering, ble hun det store samtaleemnet. Nsk politikk p sikt, kortmen. img. Sverige prøver å skaffe en regjering. Dette skjer nå. Facebook. f regjering en regjering. img. Sverigedemokraternas budsjett-nei kan velte Sveriges regjering
 6. istre, infrastruktur

Må ta atomtransporten opp med Sveriges regjering I dag aksjonerte Greenpeace mot en planlagt transport av atomavfall fra Sverige til Sellafield. - Dette er bekymringsfullt, ettersom det kan svekke den felles nordiske kampen for å få stanset gjenåpningen av THORP-anlegget og for nedleggelse av Sellafield-anlegget, uttaler Venstres Gunnar Kvassheim Sveriges regjering vil skjerpe straffene for våpenlovbrudd Strengere straffer for oppbevaring og smugling av ulovlige våpen skal bidra til å få bukt med Sveriges kriminelle nettverk, håper landets regjering I Sverige omtales dette som LAS-forhandlingene, Lagen om anstälningsskydd. 22.09.2020 Forhistorien er at de to borgerlige partiene Liberalerne og Centern for to år siden presset sosialdemokratene til å sette i verk en utredning om oppsigelsesreglene for at Stefan Löfven skulle kunne fortsette som statsminister Sveriges nye regjering presenteres. Klokken 11 blir det klart hvem som skal sitte i statsminister Stefan Löfvens nye regjering og hvilken politikk den skal føre

Centerpartiet liker ikke at Sveriges nye regjering legger ned Landsbygds- departementet. Landsbygsministeren skal holde til i Næringsdepartementet Sveriges regjering gir tørkerammede bønder 1,2 milliarder kroner 31. juli 2018, 10:12 (NTB-TT): Den svenske regjeringen gir 1,2 milliarder kroner i støtte til tørkerammede bønder for å hindre nødslakt av dyrene

Sveriges regjering rammet av hackerangrep. Hjemmesidene til den svenske regjeringen, Riksdagen og landets sentralbank ble rammet av hackerangrep natt til i dag. Av Liv Berit Karlsen Torsdag 04.10 2012. Del. Det er medlemmer av hackernettverket Anonymous som hevder de står bak Forhandlingene som kan skape regjeringskrise i Sverige. I løpet av onsdag 30. september må partene i arbeidslivet bli enige om en ny Lag om anställningsskydd Følger ikke Löfven avtalen ligger skjebnen til regjeringen i hendene til opposisjonen som er en del av januar-avtalen. Mye står på spill både for fagbevegelsen og den svenske. Löfven gir opp å danne regjering i SverigeSveriges fungerende statsminister Stefan Löfven gir opp forsøket på å danne regjering, etter valget 9. september. Stefan Löfven (S) vil prøve å danne regjering i SverigeSosialdemokratenes leder Stefan Löfven er klar til å ta neste etappe i stafetten om å danne ny regjering i Sverige Sverige har en nasjonal anskaffelsesstrategi og det er et poeng for regjeringen at arbeidet med å gjennomføre den må intensiveres. Oppdragsgivere må i større utstrekning fokusere på over tid å bygge opp og sikre en organisering som gjør at anskaffelser der virksomhetsutvikling og samfunnsnytte står i sentrum, skriver regjeringen Sveriges regjering gir budsjettløft til friluftslivet: Den svenske regjeringen har i dag «lekket» at de i budsjettet som legges frem 21. sept. vil foreslå å øke støtten til Svenskt friluftsliv med 20 mill til 48 mill årlig. De svenske frivillige [

På bakgrunn av Folkehelseinstituttets ukentlige vurdering av smittesituasjonen for koronaviruset har regjeringen besluttet at regionen Kalmar i Sverige går fra gult til rødt på smittekartet for Europa, noe som innebærer at hele Sverige blir rødt. Dermed endres også reiserådet Aftonbladet: Norges regjering advarte Sverige før Listhaug-besøk. Den svenske regjeringen ble advart av den norske regjeringen i forkant av innvandringsminister Sylvi Listhaugs (Frp) besøk, hevder Aftonbladet For Sveriges del betyr dette grønt lys for enkelte regioner i Sverige der smittetallet totalt har ligget noe over grensen på 20 smittede per 100.000 innbyggere de to siste ukene. - Grunnen til at vi har rådet om dette, er at vi har sett en sterkt nedadgående trend den siste tiden

Sverige er en tidligere østeuropeisk stat som nå er forfremmet til Norges nabo, men Sverige er fortsatt bare en del av Skaprepublikken Skåne. Tidligere lå Sverige omtrent der Hviterussland ligger i dag, men Alfred Nobel hadde et sprengningsuhell da han fant opp dynamitten, og Sverige havnet ved siden av Norge Regjeringen vil gi bort Østfold til Sverige Etter den siste smitteoppblomstringen i Fredrikstad, Sarpsborg og indre deler av det nå tidligere Østfold, har regjeringen mistet troen på at situasjonen skal bli noe bedre i denne delen av Viken Kommune Sveriges regjering annonserer strengere boliglåns-krav Den svenske regjeringen skjerper nå kravet til nedbetaling av boliglån. Det skjer ikke uten motstand - selv om det er helt i tråd med rådet fra Finansinspektionen Ny regjering klar i Sverige Sveriges nye statsminister la fredag fram programmet for regjeringen. Av Cathrine Kahrs 2456 innlegg . Verden Publisert: 3. oktober 2014 Stefan Löfven er Sveriges nye statsminister. Fredag morgen la han fram programmet for den nye regjeringen. Sverige skal ha. Vil snakke om ny regjering Søndag var det valg i Sverige. Partiet Socialdemokraterna vil lage ny regjering med andre partier. Fredrik Reinfeldt slutter som statsminister. Av Hans J. Skjong (KT) 373 innlegg . Av Nyhetsbyrået NTB 1219 innlegg.

Da Norge fikk svensk konge - Aftenposten

Sveriges regjering håper titusener av flyktninger forlater Sverige Av Bård Andersson 2. november 2015, 09:52 Da EU jobbet med å omfordele 160 000 flyktninger fra de medlemslandene som opplever størst trykk, takket Ungarn nei til de 54 000 plassene som ble tilbudt Regjeringen vil ikke oppheve karanteneplikt for norske hytteeiere i Sverige. Publisert: 26.09.2020 09:54. Det norske hytteforbudet er historie. Men de vel 12.000 nordmennene med hytte i Sverige må holde seg hjemme, til tross for råd om det motsatt fra eksperthold

Ylva JohanssonYlva Johansson – WikipediaSverige | Reinfeldt slår tilbake mot journalister ogForeslår Stefan Löfven som statsminister – VGLiberalerna – WikipediaGreta Thunberg, Klima | Greta Thunberg: - VerdensledereNederlandsk sosialistleder: den palestinsk-israelske

Elektriske veier Sverige setter fart på elektrifisering av transport: Skal ha 2000 km elektrisk vei innen 2030. For å oppnå klimamålene vil den svenske regjeringen og støttepartiene opprette en elektrifiseringskommisjon for å øke elektrifiseringstakten innen transportfeltet; blant annet med el-veier for tungtrafik Sveriges nye regjering vil innføre opphold på humanitært grunnlag for såkalte «klimaflyktninger», ifølge Centerpartiets migrasjonspolitiske talsperson. Det vil føre til at flere asylsøkere får bli,.. Dokumentet Prop.5 S (2011-2012) Samtykke til inngåelse av avtalemellom Kongeriket Norges regjeringog Kongeriket Sveriges regjering omet felles marked for elsertifikaterav 29. juni 2011 (Proposisjoner) er ikke tilgjengelig på Lovdatas åpne sider.. Gå til dokumentet på regjeringen.no. Det originale dokumentet er tilgjengelig her Følgende dokumenter kan være det du ser etter - merk at. Posted in r/norge by u/Jonaztl • 255 points and 21 comment Regjeringa vil satse til sammen 19,2 mrd kroner for å fange og lagre CO2 fra fossil produksjon. Barkbilleproblemet i Sverige har flyttet nordover - og er nå på høyde med tidligere Østfold fylke. Det har vært mye snakk om å importere smitte fra Sverige under korona Nordmenn som vil på hytta i Sverige, må fortsatt i karantene når de kommer hjem. Det har regjeringen bestemt

 • Anfi tauro golf greenfee.
 • Faktor 10 fasit.
 • Strawberrynet.
 • Tasmania weather.
 • Initialer etternavn med bindestrek.
 • Watchia no erfaring.
 • Tagungsraum solingen.
 • Oll kryssord.
 • Mozambique flag.
 • Minecraft wooden mansion map.
 • Cattedrale di santa maria del fiore.
 • Thai kochkurs mannheim.
 • Schwarzer hautkrebs nagel bilder.
 • The tell tale heart virginia.
 • Hvordan kan man være sikker på at måleinstrumentet tilfredsstiller forskrift om elektrisk utstyr.
 • Syburg mtb.
 • Frågor till ens partner.
 • Oransje skjær i brunt hår.
 • Peter hermann filmer og tv programmer.
 • Sacralcyste operasjon.
 • Straff for kjøp av hasj.
 • Photobox rabatt 2017.
 • Polizei hamburg einstellungstest 2017.
 • Piggvar fiske med garn.
 • Shoulder workout intermediate.
 • Regent seven seas cruises.
 • Electrolux expressionist collection vannkoker.
 • Samme fliser på gulv og vegg.
 • Video dvd brennen mac freeware.
 • Avery etiketter word.
 • Zoo landau veranstaltungen.
 • Blomster bryne.
 • Pak choy meny.
 • Al masjid an nabawi.
 • Helseforsikring if.
 • Ps4 controller.
 • Soldat i fremmedlegionen.
 • Schokolade leipzig.
 • Link arkitektur bergen.
 • Powerpuff costume.
 • Tiltak mot global oppvarming norge.