Home

Ørnulf opdahl vårnatt

Ørnulf Opdahl anses som en av Norges fremste landskapsmalere, og har med sine verk holdt en rekke separatutstillinger i inn- og utland. Blant annet har han hatt utstillinger på Astrup Fearnley Museet for Samtidskunst, Henie Onstad Kunstsenter, Galleri Haaken, Kunstverket Galleri, samt på Purdy Hicks Gallery i London, ING Bearings i London University Gallery, University of Northhumbria i. Vårnatt, litografi av Ørnulf Opdahl. Litografi, billedflate 32,8x56 cm (44x63 cm), signert og nummerert i 80 eks

Ørnulf Opdahl: Vårnatt - Kunstverket Galler

 1. Ørnulf Opdahl Vårnatt. Litografi, billedflate 32,8x56 cm (44x63 cm), signert og nummerert i 80 eks. Prisen er.
 2. Ørnulf Opdahl Ørnulf Opdahl er født i 1944 i Ålesund og er bosatt på Godøya utenfor Ålesund. Han er utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo og ved Statens Kunstakademi i Oslo. Han anses som en av landets fremste landskapsmalere, og har holdt en rekke separatutstillinger i inn- og utland
 3. You are here: Hjem. Opdahl, Ørnulf
 4. Ørnulf Opdahl er født i Ålesund i 1944. Han er utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og ved Statens Kunstakademi i Oslo, og har vært professor ved sistnevnte. Han har hatt en rekke utstillinger i Norge og i utlandet, blant annet som festspillutstiller i Bergen,og med separatutstillinger i Astrup Fearnley museet for moderne kunst, på Høvikodden og på Blaafarveværket.
 5. Ørnulf Opdahl. Ørnulf Opdahl er født i 1944 i Ålesund og er bosatt på Godøya utenfor Ålesund. Han er utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo og ved Statens Kunstakademi i..

Ørnulf Opdahl has also attended a range of group exhibitions in Norway and abroad Bibliography: Cecilie Malm Bruntland : Ørnulf Opdahl - Ved havet. Oslo 1997 Holger Kofoed: Ørnulf Opdahl, Oslo 1994, revised edition 2004 Marit Ingeborg Lange: Et dramatisk møte. Ørnulf Opdahl. Peder Balke. Stiftelsen Modum Blaafarveværk 200 ØRNULF OPDAHL er i år aktuell som festivalutstiller ved Dei nynorske festspela i juni. I 2013 laget Opdahl grafikk mappe sammen med Kjell Nupen og H.M. dronning Sonja. Alle tre har naturen som en fellesnevner. Opdahls tolkning av vestlandsnaturen har blitt trykket til brystet av et stort publikum, og han har fornyet det norske landskapsmaleri i tradisjonen etter J. C. Dahl og Peder Balke. En. Ørnulf opdahl vÅrnatt litografi 40 x 94 cm opplag: 85 nok 9 000. Ørnulf opdahl runde litografi 62 x 67 cm opplag: 85 nok 9 000. Ørnulf opdahl nattens stillhet litografi 56 x 56 cm opplag: 85 nok 9 000. Ørnulf opdahl. Ørnulf opdahl hornelen litografi 63,5 x 62,5 cm opplag: 80 nok 9 000. Ørnulf opdahl fjordlandskap litografi 27 x 94 c

Velkommen til Galleri Vike. Besøk vårt galleri i Eikerveien 42 på Kongsberg. Åpent hver torsdag kl 11.00 - 19.00 I tillegg holder vi åpent etter avtale 2004 Ørnulf Opdahl på Alnes Fyr, Alnes. 2004 Henie-Onstad Kunstsenter, Høvikodden. 2003 Purdy Hicks Gallery, London, England. 2003 Trondheim Kunstmuseum. 2002 Galleri Haaken, Oslo 2002 ING Bearings, London, England. 2002 Norsk Fjordsenter, Geiranger. 2002 Fylkesgalleriet i Sogn og Fjordane, Førde. 2002 Møre og Romsdal Kunst

Ørnulf Opdahl 28/11 - 4/1 2019 Ørnulf Opdahl. Skred Ørnulf Opdahl, 2018 120 x 140 cm. I år er det femti år siden Ørnulf Opdahl holdt sin første separatutstilling i Galleri Haaken, og det vedvarende gode samarbeidet feires nå med en utstilling av 13 nye malerier av kunstneren Ørnulf Opdahl henter motiver og inspirasjon fra kyst og fjorder på Vestlandet, særlig står landskapet utenfor Ålesund sentralt. Opdahl forenkler og abstraherer naturinntrykkene, i like stor grad som han skildrer hav, himmel og storslåtte fjell fremstiller han lyset, været og vinden ; Ørnulf Opdahl - Vårnatt

Kjøpe grafikk av Ørnulf Opdahl? - Galleri Ismen

Ørnulf Opdahl. Opdahl, Ørnulf født: 5. januar 1944, Ålesund . O.s tidligste utdannelse tyder på at han allerede i tenårene tok sikte på en kunstnerisk løpebane. Med en solid faglig bakgrunn debuterte han med en separatutstilling i Oslo Kunstforening i 1966. Allerede fire år tidligere. Ørnulf Opdahl. Ørnulf Opdahl (f. 5. januar 1944 i Ålesund) er en norsk billedkunstner, som nå er bosatt på øya Godøy i Giske kommune like utenfor Ålesund. Studier av figurer og landskaper i malerier og litografier står sentralt i arbeidene til Opdahl, og særlig arbeidene med kystlandskaper har gitt Opdahl omtale som en stor romantiker. Ørnulf Opdahl Ålesund 1944 Kveld Fargelitografi, 109/150, 40x45 cm Signert nede til høyre: Opdahl. This text is automatically translated by Google, and Blomqvist does not guarantee that the translation is correct and can not be hold responsible for any action based on the translation. Budhistorikk. Budgive Ørnulf Opdahl Ålesund 1944. Fra Rosmersholm 1988 Litografi, 121/160, 73 x 53 cm Signert nede til høyre: Ørnulf Opdahl. Uten ramme. Merknad: Rift på midten på venstre kant av arket (ca. 1 cm

Ørnulf Opdahl - Hje

MER I VENTE: Ørnulf Opdahl, dronning Sonja og Kjell Nupen viser fram sitt fellesprosjekt «Tre reiser - Tre landskap» for det norske folk. Og samarbeidet dem imellom er på langt nær avsluttet Åpningstider galleri. Mandag - Torsdag: 11:00 - 17:00 Lørdag: 11:00 - 15:00 CA Galleri Brinken 2C 0654 Oslo Telefon: 47 40 40 40 E-post: mail@cagalleri.no Org.nr: 980 745 33 Ørnulf Opdahl. Events. Beer Tasting. June 2020. We invite you to a beer tasting event in June, featuring the local brewery, Lofotpils. Les mer her. Literature & Poetry. May 2020 Come May so beautiful and mild, and make the woods green again. Les mer her. Jazz & Art. April 2020 Ørnulf Opdahl (klikk her for større bilde) Vinternatt, litografi, billedflate 59,5×54,5 cm, oppl 80 eks, innr kr 11500,- +5%. Om oss. Åpningstider Hverdager 09-17 Lørdager 11-14 Søndager 12-15 Epost: post@ismene.no Telefon: 73 87 48 90 Motta nyhetsbrev. Besøk oss Ørnulf Opdahl (f.1944) blir av mange omtalt som en romantiker i den norske samtidskunsten med sine landskaps- og figurmaleri. Oljemaleriet er Opdahls hovedmedium, men arbeider også med akvarell, tegning og litografi. Opdahl er lysets mest

Opdahl, Ørnulf - Norske Grafiker

Opdahl, Ørnulf (1944 - ) OpdØ0021 Urnes Opdahl, Ørnulf (1944 - ) OpdØ0022 Fergested natt/ Ferry service night ( place), Opdahl, Ørnulf (1944 - ) OpdØ0026 Vestland / Western Norway, 1995 Opdahl, Ørnulf (1944 - ) OpdØ0027 Grått landskap / Grey landscape Opdahl, Ørnulf. ØRNULF OPDAHL. Ørnulf Opdahl (f. 1944) søker å fange landskapets skiftende atmosfærer hvor stemningen er det viktigste å formidle. Han har fornyet det norske landskapsmaleri i tradisjonen etter J.C Dahl og Peder Balke, og har vunnet et stort publikum gjennom sine gjenkjennelige stemninger Ørnulf Opdahl. Opdahl er selv født og oppvokst i landskapet han maler. Ålesund var hans barndoms rike; byen som ligger med høye fjell i ryggen og med vidt utsyn mot havet. Etter yrkesskole med hovedvekt på malerfag og dekorasjonsfagskole tok Opdahl malerlinjen ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole.

Jul 22, 2017 - Explore Kimberly Sabaugh's board Ornulf Opdahl on Pinterest. See more ideas about Abstract landscape, Landscape paintings, Seascape paintings Solo shows include The Who's Who Of Whos at Koppe Astner, Glasgow (2016) IF THE SEA WAS WHISKEY at Frutta, Rome (2017) and Holed Up at Galleri Opdahl, Stavanger (2018) Forthcoming exhibitions include a solo presentation at Carlos Ishikawa for CONDO London in January 2020 and a solo show at Koppe Astner in late 2020. Goofing at the Table, 201 ØRNULF OPDAHL LANDSCAPES OF THE NORTHERN HEMISPHERE 29th November 2019 - 18th January 2020 Preview: Thursday 28th November, 6-8pm. Exhibition closed for Christmas from 22nd December - 1st January inclusive. Clouds Over The Sea II . Norwegian artist Ørnulf Opdahl is one of the foremost artists working in Scandinavia today Proff.no gir deg rolleinformasjon om Are Opdahl. Se hans roller (26) og relasjoner (40) i næringslivet - og hvilke bransjer Are Opdahl er aktiv i 100. Ørnulf Opdahl Maleri. Gjenskinn av dagen, 1997. Olje på lerret, 120 x 120 cm Når maleren vender blikket hit, er det blitt en fortelling om noe som ikke er

Ørnulf Opdahl Kunstnerforbunde

Ørnulf Opdahl. Arbeider som maler og grafiker. Det er naturen og landskapet som står sentralt i Opdahls kunstnerskap. Se mer. Fast utstilling. Lofotmalerne. En rikholdig samling av malerier av anerkjente kunstnere som Otto Sinding, Gunnar Berg, Even Ulving, Adelsteen Normann, Einar Berger, Ole Juul, Thorolf Holmboe m.fl. Se mer Ørnulf Opdahl er frå Sunnmøre, og bur og arbeider i dag på Godøya i Giske kommune, utanfor Ålesund. Han er utdanna ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og ved Statens Kunstakademi, Oslo. Ved den sist nemnde institusjonen var han sjølv professor i perioden 1985 - 92. Naturen er sentral i Opdahl sin kunst Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's. Jul 11, 2020 - Explore Donna Huse's board Ornulf Opdahl on Pinterest. See more ideas about Abstract landscape, Landscape paintings, Abstract Søkeresultater for Ørnulf Opdahl - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Galleri Vike

Ørnulf Opdahl rister på hodet og bryter ut i befriende latter før han svarer: - Jeg har et ytre og et indre liv, men er ikke plaget av depresjon og nerver i større grad enn det som trengs. KUBE 28.4.-31.12.17 Fredag 28. april kl. 19.00 åpner årets hovedsatsning ved Jugendstilsenteret og KUBE, den retrospektive utstillingen Vintersolverv med Ørnulf Opdahl

Kunst - Hje

Ørnulf Opdahl er også en meget anerkjent grafiker som gjennom ulike grafiske teknikker uttrykker opplevelser av skiftende værlag i det vestlandske landskapet. Bildene forteller ikke minst hvor opptatt Opdahl er av lyset og lysvirkninger i naturen Ørnulf Opdahl - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Galleri Nicolines hus er et kulturelt møtested med store separatutstillinger hver sommer Målt i formue kommer Ørnulf Opdahl på førsteplass: 32,4 millioner kroner plasserer ham så vidt over Håkon Bleken (se tabell). - Sånn er det blitt opp gjennom årene, all formue er lagt i eiendom, hus, hjem og atelier. Og så er jeg flink til å spare og har lite gjeld. Opdahl er gift med den anerkjente tekstilkunstneren Sidsel. KUNSTGALLERIET, MADLAVEIEN 75, 4009 STAVANGER ÅPENT: TIR/ONS/TOR/FRE 10-17 // LØR/SØN 12-16 // Tel: 51523070 // Mail: info@kunstgalleriet.noinfo@kunstgalleriet.n Ørnulf Opdahl: New Paintings is at Purdy Hicks in London, 22 November - 20 December. Ørnulf Opdahl: Landscapes of the Northern Hemisphere is at Gallagher & Turner in Newcastle, 29 November 2019 - 18 January 2020. Towards the Light: The Paintings of Ørnulf Opdahl is published by MHW Publication

Ørnulf Opdahl (født 5. januar 1944 i Ålesund) er en norsk billedkunstner, som nå er bosatt på Godøy i Giske kommune like utenfor Ålesund. Studier av figurer og landskaper i malerier og litografier står sentralt i arbeidene til Opdahl, og særlig arbeidene med kystlandskaper har gitt Opdahl omtale som en stor romantiker i norsk samtidskunst Fargelitografi 73x53 innrammet i flott ramme i fargen gull 1986-88 tok fem tungvektere i norsk kunst for seg Ibsens verker og laget hver sin litografiserie. Parene var: Frans Widerberg & Peer Gynt, Ørnulf Opdahl & Rosmersholm, Håkon Bleken & Hedda Gabler, Knut Rose & Gjengangere og Jens Johannessen & Brand. Et langt vennskap mellom en norsk forretningsmann og kunstsamler, Øivind Johansen. Kunstneren Ørnulf Opdahl er personlig i sitt motivvalg og maleriene frembringer ekko av det inderlig opplevde i mange av oss. Hans virtuose tekniske og estetiske kvaliteter kan beskrives, forklares og beundres, men det er malerienes oversanselige atmosfære og erindringen av noe menneskelig opplevd, som treffer oss. Slike erfaringer er det betraktelig vanskeligere å forklare. Men vi ser.

Molo Motivstørrelse: 76x85 cm Papirstørrelse: 83x91 cm Opplag: 8 Ørnulf Opdahl Rosmersholm kr 9.000 Kjøp Mohn Kunsthandel • Domkirkegaten 7 • 5017 Bergen • Tlf.: 55 31 13 73 / 913 96 243 • SEND MAI Ørnulf Tofte (født 12. februar 1922 i Oslo, død 26. august 2020 i Bærum) var en norsk politiembetsmann og mangeårig kontraetterretningssjef i Politiets overvåkningstjeneste.. Tofte begynte i politiet i 1940 og var med på å bygge opp Politiets overvåkningstjeneste, hvor han var ansatt fra 1948 til 1987 Ørnulf Opdahl - Skjoldungen. Opplag: 48/80 Teknikk: Litografi. Motivmål: 86 * 61 cm. Relatert. Relaterte produkter. Kjeld Stub - Månelys kr 3.800,00 Kjøp. Jorun Wisløff - Sommerfugler kr 2.000,00 Les mer. Ingrid Haukelidsæter - Om natten kr 4.000,00 Kjøp. Alexander Stub - Lengsel etter fjelle

Ørnulf Opdahl

En engasjert Susanne Fagermo viser Stiftelsen Kjell Holm rundt i uts... tillingen sin under åpningen i går . Takk til alle som kom! I 2018 fikk Susanne kulturstipend fra Stiftelsen Kjell Holm, noe som var med å gi henne muligheten til å realisere flere arbeidsopphold ved Norsk Teknisk Porselen i 2018 og 2019. Under oppholdet har hun tilegnet seg ny kompetanse og har fått være en del av. 02.feb.2017 - Denne Pinnen ble oppdaget av mike stott. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest Ørnulf Opdahl. Til salgs. 12 000 kr. Ørnulf Opdahl ORCADIA Størrelse med ramme 90x90cm Nummerert 15/80 Torget Til salgs Antikviteter og kunst Kunst Litografi. 1367 Snarøya . Du må være logget inn for å se profilen Logg inn 10. Ørnulf Opdahl er født i 1944 i Ålesund og bor i Giske kommune utenfor Ålesund. Han er utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og Statens Kunstakademi. Kunstner: ØRNULF OPDAHL Maler Ørnulf Opdahl, skulptør Ørnulf Bast, Disney-finguren Ørnulf Ørn, forfatter Ørnulf Hodne. Relaterte lister: Naturnavn Navn som begynner på en vokal Navn som ender på konsonant Navn som inneholder populære konsonanter Nordiske navn. Kilde(r): Navneforsker Ivar Utne

Kunstneren Ørnulf Opdahl er personlig i sitt motivvalg og maleriene frembringer ekko av det inderlig opplevde i mange av oss. Hans virtuose tekniske og estetiske kvaliteter kan beskrives, forklares og beundres, men det er malerienes oversanselige atmosfære og erindringen av noe menneskelig opplevd, som treffer oss Fløytist. Foreldre: Bøkker Kristian Ditlef Gulbrandsen (1876-1963) og Anna Marie Pedersen (1876-1917). Gift 1945 med fiolinist og pedagog Elsa Lilian Gustavsen (12.1.1921-), datter av Eugen Gustavsen (1898-1983) og Olga Edvardsen (1901-39). Ørnulf Gulbransen hadde i over to mannsaldre en ledende posisjon i norsk musikkliv. Han var kjent som en fremragende fløytist og pedagog. Ørnulf Opdahl (født 1944 i Ålesund) er en av våre fremste og mest velkjente malere og har stilt ut til Galleri Haaken i en årrekke. Han har også hatt store mønstringer, blant annet på Astrup-Fearnley i 1977. I den senere tiden har han blant annet illustrert dronning Sonjas bok hvor han har arbeidet med akvareller

Norwegian Painter Ørnulf Opdahl (born January 5, 1944 in Ålesund) Nature has the leading role in Opdahl's art, wet, rough, poetic and at times almost abstrac.. Ørnulf Opdahl, Fig. II. Antagelig 1978. Eier og samling: Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, Billedkunstsamlingen

Ørnulf Opdahl, Fra Rosmersholm (Henrik Ibsen) m/ramme kr 9 000.00 Kjøp; Ørnulf Opdahl, Fra Rosmersholm (Henrik Ibsen) m/ramme kr 9 000.00 Kjø Ørnulf Opdahl (født 5. januar]] 1944 i Ålesund) er en norsk kunstner, som nå er bosatt på Godøy i Giske kommune like utenfor Ålesund Ørnulf Opdahl, Panorama. 1982. Eier og samling: Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, Billedkunstsamlingen the well knowned painter from Norway, Godøya Ørnulf Opdahl are painting a mountain. maybe you learn something Opdahl, Ørnulf (1944-) Sula Olje på lerret 20x60 Signert, datert og påtegnet med tittel av kunstneren på baksiden av lerretet.: Ørnulf Opdahl 2019 Sula Auksjonert tirsdag 10. desember 2019 kl 20:00 Vurdering NOK 15 000-20 000 Tilslag NOK 28 500 Kontakt oss

Ørnulf Opdahl - kunstner - grafikk - informasjon I

Ørnulf Opdahl sin kunst er stilt ut på Kunsthuset i haust! OPNING fredag 13. oktober kl 18 - musikkinnslag ved Stig Ulv OPNINGSTIDER torsdag, fredag og laurdag kl 11-17 FRI ENTRÉ - VELKOMEN! Ørnulf Opdahl (født 1944) er kjend og kjær for dei fleste kunstinteresserte i landsdelen vår, men han er i tillegg ein kunstna Ørnulf Opdahl. 2-19 November 2017. Maleri - Grafikk . Martin Whatson. 10-24 Juni 2017. På utstillingen viste vi over 60 verk fra Martin Whatson, fra hans første trykk til lanseringen av et helt nytt! Learn More . Juleutstillingen 2016

Ørnulf Opdahl (1944 - ) Han arbeidet først i et abstrahert formspråk med røtter i Pariser-skolen med forbilder som Weidemann, Sitter og Rumohr. Men han gikk relativt hurtig over i figurasjonen og på 1970-tallet ble bildene drømmende og symbolske i en tilnærmet surrealistisk stil Ørnulf Wiig Installasjon AS Ørnulf Wiig Installasjon AS er et installasjonsfirma som holder til på Slependen i Bærum. Vårt dekningsområde strekker seg fra Oslo og Akershus i nord til Røyken og Hurum i sør hvor vi har dyktige elektrikere som tar seg av alle typer installasjoner og oppdrag

Kjøpe grafikk av Ørnulf Opdahl? - Galleri Ismene

Galleri Haaken, Oslo Samtidskunst Ørnulf Opdahl

Ørnulf Opdahl. In 1893 the great Norwegian explorer Fridtjof Nansen embarked on a perilous journey in a specially built boat, the 'Fram', to try to reach the North Pole. He didn't return to Norway until 1896 having endured extraordinary hardships trekking the farthest north any human being had ever been Ørnulf Opdahl: Malerier og etsninger. 10. mai 2017 - 11. juni 2017. Ørnulf Opdahl trenger knapt nærmere presentasjon. Han er en av Norges mest velrenommerte kunstnere og står som en av de fremste tolkerne av Vestlandsnaturen. Med maleriske, røffe strøk fanger han det skiftende lyset over det dramatiske landskapet 29.mai.2016 - Denne Pinnen ble oppdaget av Lib Steward. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest Ørnulf Opdahl står i en særstilling som fornyer av det norske landskapsmaleriet, i tradisjonen etter J. C. Dahl og Peder Balke. I denne boken presenteres Opdahls kunstnerskap i sin

Ørnulf Opdahl - kunst til salgs, bilder, biografi og C

Alle timene starter med en fem minutts intro til utstillingen Vintersolverv av kunstneren Ørnulf Opdahl, med utgangspunkt i et spesifikt tema. Så begynner yogatimen :) Det blir yoga for alle, både de som aldri har prøvd yoga og de erfarne! Alle timene blir forskjellige, og er inspirert av dagens tema Ørnulf Opdahl is an established artist, who was born in Norway. Ørnulf Opdahl was born in 1944. Some of the artist's contemporarie that are from the same generation and country include Bjørn Ransve, Jan Groth and Marianne Heske. Galleries and Exhibitions. Ørnulf Opdahl's work is on display at Galleri Haaken in Oslo, Norway

www.maerz.no - Grafik

Proff.no gir deg rolleinformasjon om Ørnulf Opdahl. Se hans roller (3) og relasjoner (4) i næringslivet - og hvilke bransjer Ørnulf Opdahl er aktiv i Ørnulf Opdahl (f. 1944) er kjent som en av våre fremste landskapsmalere og grafikere. Utstillingen Vårlys formidler helt nye arbeider med både etsninger og litografier. 25 titler undersøker hans kunstneriske grenseland mellom det abstrakte billedspråk og stemninger i det norske landskapet. Pre.... Dette arrangementet skjer lørdag 24. mars 201 Ørnulf Opdahl fremstår i dag som en av nestorene i norsk kunst, uløselig knyttet til Vestlandsnaturen og landskapet der han vokste opp og flyttet tilbake til etter endt utdannelse. I sine bilder følger han fotsporene til våre store landskapsmalere som Peder Balke og I.C. Dahl med motiver hente

Galleri Vik

Opdahl hadde sitt store gjennombrudd på 60-tallet med figurative bilder med en viss abstrahering.. Opdahl.. Bilder kan bestilles på mail til nicolineshus@epost.no. Ved å ringe til 35983147. Ved å dende melding på Galleri Nicolines hus AS på faceboo Ørnulf Opdahl 30.10.14 → 23.11.14 Noe av det spesielle med Ørnulf Opdahls kunstnerskap er dens nære tilknytning til malerens hjemtrakter: hans interesse for hav, maritim kultur og det kyst- og fjordlandskap han er oppvokst i Dronning Sonja gir ut en bok om Sunnmørsfjellene, illustrert av kunstneren Ørnulf Opdahl. Kilde: NRK Møre og Romsdal Publisert 28.05.2002, kl. 20.44 Oppdatert 28.05.2002, kl. 20.4 Ørnulf Opdahl: Vinternatt, variant, litografi, billedflate 59,5×54,5 cm (70x62 cm), signert og nummerert i 14 eksemplarer, uten ramme kr 15000,- +5

Opdahl til topps BERGEN (Dagbladet): Ørnulf Opdahls introduksjon representerer en billedmessig synsvinkel fra flykroppens indre, og dette syn fra oven - som er hverdagsvane for luftas pendlere. Ørnulf Opdahl. Maler. Foreldre: Kontormann Eilert Konrad Opdahl (1908-91) og operasjonssykepleier Bergljot Solhaug (1906-). Gift 12.8.1967 med tekstilkunstner Sidsel Colbiørnsen (25.1.1942-), datter av arkitekt Kjell Torstein Colbiørnsen (1914-98) og redaktør Anna Elisabeth Throne Busch (1917-) 10.jan.2016 - Galleri Haaken stiller ut samtidskunst av Ørnulf Opdahl. Lokalisert p� Frogner i Oslo Ørnulf Opdahl er frå Sunnmøre, og bur og arbeider i dag på Godøya i Giske kommune, utanfor Ålesund. Opdahl er utdanna ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og ved Statens Kunstakademi, Oslo. Ved den sist nemnde institusjonen var han sjølv professor i perioden 1985 - 92. Naturen er sentral i Opdahl sin kunst

 • Trene bekkenbunn gravid.
 • Italiensk restaurant aker brygge.
 • Photoshop for nybegynnere.
 • H. p. lovecraft die besten geschichten.
 • Allgemeiner anzeiger gera.
 • Enkle gitargrep.
 • Bevölkerungsentwicklung hamburg.
 • Basel clubs nightlife.
 • Det giftiga pusslet.
 • Nasjonalforsamlingen i norge.
 • Defekt coil symptomer.
 • Rettungseinsätze aktuell.
 • Rosiner etter trening.
 • Yaz p piller erfaringer.
 • Triple x syndrom.
 • Constellation definition.
 • Minecraft enchanting table.
 • Hydrogensulfid tarm.
 • Enstens diamant.
 • Sondeernæring komplikasjoner.
 • 4 reeves.
 • Change picture to black and white in paint.
 • Wassermann sternzeichen frau.
 • Hva hjelper mot amfetamin nedtur.
 • Wie lange hält sich der hantavirus im mäusekot.
 • Gotha schloss.
 • Sittestokker.
 • Kaffekoppar ikea.
 • Phoenix os.
 • Diskriminering av homofile i norge.
 • Kaffekoppar ikea.
 • Led beamer test stiftung warentest.
 • Izettle erfaringer.
 • Sykemeldt på grunn av bihulebetennelse.
 • Amfi futura.
 • Mulberry bag mens.
 • Renault grand scenic problemer.
 • Øye migrene behandling.
 • Atlanterhavet fisker.
 • Plasmolyse turgeszenz.
 • Modell hobby.