Home

Mære landbruksskole kurs

Oversikt kurs - deltage

Mære landbruksskole - kurs

Mære landbruksskole tilbyr kurs og kompetansetiltak rettet mot økologiske produsenter og produsenter som vil ha mer fokus på miljø, økologi og bærekraft. Vi arrangerer temadager med tema jord og jordliv, beiting, karbonbinding i jord, regenerativt landbruk og kurs knyttet til de ulike produksjonene men med miljø, økologi og bærekraft som gjennomgående tema Gjennom kursene nedenfor vil du finne både grunnleggende og viderekommen kurs som setter fokus på å bli bedre kjent med noen av funksjonalitetene som finnes i verktøyet, Mære landbruksskole Phone Number NORWAY Mære landbruksskole 74 17 54 0 Norsvinskolen arranger dagskurs for slaktegris på Mære landbruksskole tirsdag 11. februar 2020. Dette er et kurs som er spisset på noen temaer. Her bør alle deltakerne kunne ta noe med seg hjem. Pris for kurset er 1500,- for medlemmer, 2000,- for ikke medlemmer og 800,- for studenter. Påmelding via «min side» i Norsvin. Er du ikk Kurs i melkeproduksjon. TINE og Mære landbruksskole inviterer til intensivkurs i melkeproduksjon. Målgruppe: Kurset egner seg både for den som har lite bakgrunn fra melkeproduksjon, men også for den som har agronomutdannelse eller litt erfaring fra produksjonen Kurs Gangstad Gårdsysteri samarbeider med Mære Landbruksskole om å arrangere ystekurs. Da leies det inn ulike ressurspersoner som har ansvaret for kursene. Under Mat på Mære 2019 hadde vi besøk av Claes Jürss, fra Sverige. Han har ofte vært på Gangstad som kurslærer Ved intersesse for opplæring, kontakt Mære Landbruksskole

Mære landbruksskole - NATURBRUK. Studier 3.770 studier Skoler 2.900 skoler Yrkesguide 716 yrker Kurs 337 kurs Norge 242 studiesteder Utlandet 82 studietibud Magasinet Artikler og tips. Studier / Mære landbruksskole / NATURBRUK . Skole. Mære landbruksskole Profil Studier (7) Studie. Logg inn. Kurset skjer mandag og tirsdag 23. og 24. september på Mære landbruksskole. Kurs mot godkjennelse. Kurset passer for gårdbrukere og -eiere som har planer om å starte et Inn på tunet-tilbud, og som ønsker å bli godkjent gjennom revisjonsordningen til Matmerk Kurstilbud fra Mære landbruksskole Inn på tunet-kurs Min side Inn på tunet-kurs Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger. Påmeldingssystem av Pindena AS. På Mære ble det utdannet 342 kvinnelige elever i årene 1895-1916. I dag Mære landbruksskole er i dag en videregående skole med et variert fagtilbud innen entrepenørskap og bedriftsutvikling og naturfag. Elevene kan etter det første året velge å fordype seg i fag som anleggsgartnerfag, hestefag, skogbruk, landbruk og husdyrhold og.

Mære Kursweb Hovedsid

Mære landbruksskole tilbyr utdanning for ungdom (VGS) og voksne innen naturbruk, og drifter samtidig et skolegårdsbruk med melkekyr, kjøttfe, sau, gris, tomatproduksjon, korn, potet og grasproduksjon. Ved skolens utviklingsavdeling tilbys kurs innen jordbruk, skogbruk, lokal matproduksjon og klima/energitiltak i landbruket Antall voksne som tar kurs på Mære landbruksskole har mer enn doblet seg de siste fire årene. Nyttig kunnskap: Geir Even Solum (f.v.), Sven Roger Troseth, Vegard Sørmo Loktu og John Gunnar Dybvad følger med når melkebonde Oddvar Arne Austad (nummer to fra høyre) snakker om foringsanlegget på gården sin i. Mære landbruksskole Tid: januar; 10.00 -14.30. Sted: Mære landbruksskole, Lesesalen ___ Arrangementet er gratis. Pga. av servering ønsker vi påmelding innen 15. januar på www.maere.no under kurs VELKOMME Mære landbruksskole er en offentlig videregående skole på Mære i Sparbu i Steinkjer kommune, etablert i 1895[2]. Skolen hadde 156[3] elever i skoleåret 2019/2020

Fagdag om økologisk korn og korn til mat på Mære landbruksskole, tirsdag 26. mars 09.00-15.00. Blant annet om utfordringer med økologisk korndyrking i Trøndelag. Erfaringer fra en som har bakt 80 brød med forskjellige kornsorter, og vi får høre om sortsforskjeller og bakeegenskaper På alle kurs vil det bli servert kaffe og te med litt attåt. Hvert kurs koster kr 550 pr deltaker. Fordi det blir en del praksis i kursene kan vi maksimalt ta 20 deltakere pr kurs. Kursene foregår på Mære landbruksskole, oppmøte i veksthuset ved skolen. Vi tar forbehold om avlysing dersom det blir for få påmeldte deltakere Det finnes ingen anmeldelser for denne boken. Klikk her for bli den første til å gi din mening for bli den første til å gi din menin

Mære landbruksskole

 1. Glassgården Mære, Sparbu. 1 252 liker dette · 1 snakker om dette · 9 har vært her. utsalgsted / gårdsbutikk ved Mære landbruksskole
 2. 17. -19. januar 2020 er det Styreverv-kurs på Mære Lnadbruksskol
 3. imum 3 uker før ønsket kursdato
 4. Klauvskjæring — nybegynnerkurs på Mære landbruksskole Klauvskjæring — nybegynnerkurs på Mære landbruksskole Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger
 5. MÆRE LANDBRUKSSKOLE. Organisasjonsnummer: 874560782. Godkjent lærebedrift. Om bedriften 129 ansatte Bedrift underlagt TRØNDELAG FYLKESKOMMUNE FYLKESRÅDMANNEN. Forretningsadresse 7710 SPARBU Trøndelag Kontaktinformasjon. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem
 6. Mæreagronomen nr. 4 1984. GAMMELLÅNA I dag er det ingen att av de husa som var på Nedre Mære da det ble tatt til landbruksskole. Det siste ble revet 1962 da det ble bygget nytt internat i tegl på tomta (Miljonen)

Mære landbruksskole utdanning

Glassgården Mære, Sparbu. 1 248 liker dette · 9 har vært her. utsalgsted / gårdsbutikk ved Mære landbruksskole Mære landbruksskole. Ta kontakt med skolen tlf 74 11 42 00 eller sjekk vår hjemmeside www.maere.no under kurs. Kurssted: For nærmere Tidspunkt: opplysninger Kursavgift: vennligst se Påmelding innen: www.maere.no Kurs for nye melkeprodusenter Feltkontrollør Mære Landbruksskole ble Husdyrtreffvinner på gris i 2018, tett fulgt av Tomb landbruksskole. Elevene Vegard Skjesol, Tonje Westerhus, Marius Hjulstad, Anton Aas og Edvard Grande leverte den beste oppgaven Mære Landbruksskole hadde allerede i fjor høst en svensk rådgiver på besøk som holdt kurs i økonomisk traktorkjøring. Der kunne kursdeltakerne med egne øyne lese av drivstofforbruket direkte på traktoren under de praktiske øvelsene, der transport av rundballer var en av oppgavene Trøndersk Kornutvalg inviterer til kornmøte på Mære landbruksskole tirsdag 11. desember kl 18.30-22:00 og på Skatval Samfunnshus onsdag 12. desember kl 18.30-22:00. Likt program for begge plasser: Kl 18.30 Kveldsmat. Kl 19.00 Velkommen og resultatet av Havre NM ved møteleder. Kl 19.30 Verdiprøving av korn 2018 ved Jon Olav Forbord, NLR.

Mære landbruksskole tilbyr også autorisasjonskurs. Kontaktperson er Geir Fisknes, tlf: 74113621/97145231, epost: geir.fisknes@ntfk.no Her finner du oversikt over kurs som arrangeres av Mære landbruksskole Landbrukets klima og energisenter på Mære gjennomføres i et nettverk med FoU-miljø, Rotlaben skal brukes i forbindelse med kurs og seminarer for gårdbrukere, Derfor må vi ta godt vare på jordsmonnet. Mære landbruksskole har utarbeidet en lettfattelig og lærerik brosjyre om jorda vår og lagring av karbon Mære landbruksskole fra , 100034765S1 - Mære landbruksskole Feltkontroll av hjorteviltkjøtt skal utføres av feltkontrollør som har gjennomført godkjent kurs. Ut fra kunnskap gitt i kurset og tidligere bakgrunn og praktisk erfaring, skal kontrollen vurdere dyrenes helsetilstand mens dyra var i live og den behandling slaktet og kjøttet har fått etter avliving Mære. 3.8K likes. Mære landbruksskole er en videregående skole som også har en avdeling som jobber med kompetanse for næringslivet. Hvert år ønsker vi over 1000 personer velkommen til kurs og..

MIDT: Mære Landbruksskole Rita Natvig 99 41 09 87 ritna@trondelagfylke.no VEST: Sogn Jord- og Hagebruksskule Aud Slettehaug 47 37 57 39 aud.slettehaug@sfj.no SØR: Nofima Aase Vorre Skuland 45 01 52 82 aase.vorre.skuland@nofima.no ØST: Nofima Stine Alm Hersleth 64 97 03 20 stine.alm.hersleth@nofima.no Kurs i baking med urkorn- surdeigsbrø Mære landbruksskole, 25.02.2020. Matnavet Klima og energi Skogbruk Jordbruk Klima og energi. Utviklingsavdelingen på Mære 12 mill i omsetning Oppdrags- og prosjektbasert Fast ansatte, engasjement og innleie. Ca 1000 gårdbrukere hvert år Kurs, seminarer, rådgiving, voksenopplæring gartner og landbruk. Et bilde som inneholder person, bord.

Kurs › Lærlingekompanie

Mære Anleggsgartner, Sparbu. 511 likes · 129 talking about this. Denne siden viser aktiviteten til Vg2 Anleggsgartner og Vg1 Naturbruk, profil anleggsgartner ved Mære Landbruksskole Miljø- og energipris til Mære landbruksskole. 2019-11-14 | Okategoriserad. Den midtnordiske miljø- og energiprisen Nordens grønne belte gis til Mære landbruksskole, landbrukets klima - og energisenter i Trøndelag fylkeskommune. Prisen blir offisielt delt ut på Midtnordenkomiteens høstmøte 4.desember i Stjørdal De lærer også om hvilke kontrollkrav som stilles dersom viltkjøttet skal omsettes videre (selges eller gis bort). Jeger som har deltatt på slike kurs tilfredsstiller kravene som stilles i regelverket for å kunne kalle seg kompetent jeger. De tre aktørene som arrangerer slike kurs i Norge er: Skogbrukets Kursinstitutt; Mære Landbruksskole

Fredag 1.desember 2017 var det duket for internasjonalt besøk i museet på Mære landbruksskole. I likhet med like før jul i 2016, tok lærer Heidi Håvan Grosch med seg en gruppe studenter fra Nord universitet på et førejulsbesøk til Mære, og senere på dagen dro de alle til Heidis gård Rønningen, som hun og Morten Håvan driver Mære og Mære Landbruksskole om hverandre. Gjennom arbeidet har vi fått god oppfølging fra Mære Landbruksskole og de ansatte. De har stilt opp og blitt intervjuet på kryss og tvers og bidratt til å gi oss god innsikt

Mat på Mære 4. - 5. mars 2008 To dager med opplevelser og kunnskap knyttet til mat. Alle som på et eller annet vis jobber med mat og bygdeturisme eller bare har interesse for det, har mulighet til å delta på foredrag, kurs og sosiale tilstelninger. Alt dette gjør Mat på Mære til en møteplass med gode muligheter for nett Mære Landbruksskole - Kjøkkensjef. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere

Video: Grønn kompetanse - trondelagfylke

PPT - UTREDNING AV SKOLESTRUKTUR STEINKJER/EGGE/MÆREMære landbruksskole - Skoleside

Mære landbruksskole har en mer en hundreårig lang historie, og sterk tradisjon for arbeid med innovasjon, forskning og utvikling i tilknytning til jordbruk, klima og energi. Skolens visjon er å bli en nullutslippsgård Mære landbruksskole. Tilbud i løpet av Økouka 1.oktober-6.oktober Utsalg av Økologiske bakevarer hos Famille Moafjæra 6, Levanger. Åpent hver dag fra kl. 9.00 Økologisk brød og andre bakevarer får du kjøpt hele Økouka på Famille (restaurant og bakeriutsalg) på Levanger. Baker Rune & co på Bruborg bakeri står opp tidlig for å h Mære landbruksskole Skole og Utdanning Nord-Trøndela

Mære landbruksskole - Studiemulighete

Bor på Mære. Nå har hun jobbet i banken siden april 2013. Hun bor sammen med mann og barn i Steinkjer, faktisk rett ved Mære landbruksskole. - Sist helg ble jeg faktisk spurt om å være bakvakt for de som hadde helgevakt i fjøset, sier hun. Ellers blir det lite fjøsjobbing om dagene Gloi inviterer til ridekurs med Sissel Tveten helga 11.-12.juni. Kurset avholdes i ridehallen på Mære Landbruksskole. Ridetimene kjøres med 45 minutter individuell instruksjon begge dager. Lørdag blir det enkel, felles lunsj, som er inkludert i prisen. Prisen for kurset lørdag og søndag (inkl halleie) er 1650 kr pr. deltaker (maks 10 stk) norsvin.n

Mære landbruksskole. Det brenner i et melkefjøs, på en videregående skole i Trøndelag. Brannvesnet, sivilforsvaret, politi, ambulanse og Røde Kors kommer for å hjelpe. En stor beredskapsøvelse med mange aktører, elever og dyr involvert Nyheter om kurs Logg inn Kurs 2. Kursbeskrivelse. 1. Formål med opplæringen. Mære landbruksskole NTF - Produksjonsleder svineproduksjon. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere Regjeringen foreslår å videreføre den statlige støtten til klima- og energisenter ved Mære landbruksskole. - En fantastisk vitamininnsprøytning

Mære landbruksskole har et samlet byggeareal på om lag 18 000 m2, der de i løpet av de senere årene har fått et nærvarmeanlegg basert på energihøsting fra tomatveksthus, nyt t melkefjøs i tre som er naturlig klimatisert, et ammekufjøs med takintegrert solcelleanlegg og et hybelbygg med passivhusstandard og solceller fylkeskommunens ambisiøse klima- og energimål. Mære landbruksskole er også et senter for kortreist mat, som arrangerer kurs og pofilerer viktigheten av miljøvennlig og lokal matproduksjon. Skolen var også tidlig ute med omlegging av deler av arealet til økologisk drift. Dette arealet er på ca 100 da innmark og 150 da beite. De MIDT: Mære Landbruksskole Rita Natvig 99 41 09 87 ritna@trondelagfylke.no VEST: Sogn Jord- og Hagebruksskule Aud Slettehaug 47 37 57 39 aud.slettehaug@sfj.no SØR: Nofima Aase Vorre Skuland 45 01 52 82 aase.vorre.skuland@nofima.no ØST: Nofima Stine Alm Hersleth 64 97 03 20 stine.alm.hersleth@nofima.no HACCP-kurs Dato: 7. - 9. februar 202 Overnatting Sparbu - konferanselokaler, camping, booking, hytte, rom, hytteutleie, hotellrom, enkeltrom, kurs, hotel, campingvognplass, campingplass - Finn firmaer. Benthe Asp | Steinkjer, Nord-Trøndelag, Norway | Elev-og lærlingombud,lærer, Coach, veileder, kurs-og foredragsholder | 308 forbindelser | Se hele profilen til Benthe på LinkedIn og knytt kontak

 1. Post- og besøksadresse: Økernveien 121, 0579 Oslo Telefon: 23 17 21 00 E-post: firmapost@dfs.no. Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra DFS
 2. KURS I LOGISTIKK - for små og mellomstore mat- og drikkeprodusenter. Tid: Ons 4. nov. kl. 11.00 - tors 5. nov. kl. 16.00 Sted: Mære Landbruksskole, Nord-Trøndelag Pris: 1550,- inkluderer lunsj begge dager, kaffe/te, pausemat, middag onsdag kveld samt kursmateriell og kursbevis
 3. dre energi
 4. Steinkjer skogeierlag arrangere kurs i ungskogpleie for alle interesserte. Kurset dekker kravet til dokumentert opplæring i bruk av ryddesag og vi får god innsikt i riktig skogskjøtsel. Kursavgift kr 1870,-, kan dekkes av skogfond. Kurset starter kl 0900 på Mære landruksskole, ta med ryddesag og nødvendig verneutstyr. ps: Husk matpakke
 5. Voksenagronom. Mange som går inn i landbruket i voksen alder ønsker en grunnleggende yrkesutdanning som agronom eller gartner. De fleste som ønsker landbruksutdanning som voksne har videregående utdanning fra før (annen yrkesutdanning eller studiekompetanse) og er da voksne uten rett

Læreboka har en enkel og kortfattet tilnærming til fagstoffet og aktuelle eksempler. TERRA MATER tar for seg grunnleggende emner innen fagområdet Mære Landbruksskole har i flere år ønsket å få landbruket til å bli en del av klimaløsningen. Det er derfor iverksatt svært mange tiltak på Mære, samt kurs- og opplæringsvirksomhet for overføring av kunnskap fra FoU til studenter og næringslivet.. Mære landbruksskole, KS, Trøndelag fylkeskommune, Fylkesmannen i Trøndelag og Nord universitet, inviterer til klimasafari og klimadebatt. Dette skjer i forbindelse med Forskningsdagene. Over to dager inviterer vi elever og (politikere bare den 23.09 kl. 13.00, kan også se på safarien tidligere på dagen) til forskningsdager på Mære Landbruksskole , fagskole for utdanning av bønder, ble sammen med skogskolene og gartnerskolene administrert av Landbruksdepartementet i henhold til egen lov for disse skolene. Tilgang for norske IP-adresser. Redaktør: Karlgår Bernt. Jønsberg Landbruksskole. Mære landbruksskole søker dyktige tilkallingsvikarer Mære Landbruksskole, Sparbu, 7710 Sparbu fra FINN. Kart og flyfoto

Matnavet Mære Kompetansenettverk for lokalmat i Norg

 1. Mære landbruksskole har et samlet byggeareal på om lag 18 000 m2, Ved skolens utviklingsavdeling tilbys kurs innen jordbruk, skogbruk, lokal matproduksjon og klima/energitiltak i landbruket. Skolen har hvert år over 1 000 gårdbrukere på ulike kurs og andre arrangement
 2. Oversikt - Mære Landbruksskole. I denne oversikta finn du skolefakta og tal. Tala dekker områda læringsmiljø, resultat, ressursar og gjennomføring. Mære Landbruksskole 7710 SPARBU. Org.nr 874560782. Offentlig skole. Videregående opplæring. 11.-13. trinn. Skolens e-post
 3. Mære landbruksskole har et samlet byggeareal på om lag 18.000 kvadratmeter, der de i løpet av de senere årene har fått et nærvarmeanlegg basert på energihøsting fra tomatveksthus, nytt melkefjøs i tre som er naturlig klimatisert, et ammekufjøs med takintegrert solcelleanlegg og et hybelbygg med passivhusstandard og solceller
 4. Mære landbruksskole er en offentlig videregående skole på Mære i Sparbu i Steinkjer kommune. Skolen ble etablert i 1895, så i år har den 150-årsjubileum. Skolen hadde 156 elever i skoleåret 2019/2020 Det er Rolf Wensbakk som er rektor ved skolen. Adressen er Mæresvegen 163, 7710 Sparb
 5. utes, 19 seconds. 185 views; 2 years ago
 6. I februar blir det arrangert Kurs i enkel melkeforedling ved Orkladal Ysteri. Det er sikkert flere fra både Rindal og Surnadal som kan ha stor interesse for dette kurset. Adresse for påmelding, følg linken på invitasjonen nedafor (Mære landbruksskole/Matnavet på Mære)
 7. - Mære landbruksskole er i konkurranse med veldig mange dyktige folk, sier hun. Det å være flink, gir også god betaling, Narum sier nemlig landbruksskolen får langt bedre lønnsomhet i griseholdet med god drift. - Dette gir resultater på bunnlinja, sier hun. Les også: Bevarer kystkulturen på trebåtbyggerlinja . Gode rutine

Mære landbruksskole i Trøndelag blir pilotområde i FME ZEN (Forskningssenter for nullutslippsområder i smarte byer). Ved skolens utviklingsavdeling tilbys kurs innen jordbruk, skogbruk, lokal matproduksjon og klima/energitiltak i landbruket. Skolen har hvert år over 1 000 gårdbrukere på ulike kurs og andre arrangement Noen kurs er derfor blitt digitalisert, slik at du kan delta på kurs - uavhengig av hvor du sitter. Det er nå fem kurs som er rullet ut, med datoer forbeholdt bedrifter med tilknytning til landbruksnæringen Første samling 18.-19.september på Mære landbruksskole Mære landbruksskole hadde blant annet med en lassbærersimulator som brukes i opplæringen. Deretter må elevene søke om å få plass på kurset. Dette er et populært kurs med vel over 30 søkere hittil hvert år. 18 av dem blir håndplukket av rektor for å få delta. Skogbrukskurset har en varighet på 52.5 timer,. Kurs om matsikkerhet for næringsmiddelforetak Mære Landbruksskole 7. og 28. september 2010. 1. mars 2010 trådte kravet om HACCP hos alle næringsmiddelforetak i kraft

En næringsklynge landbruk, med rådgivnings- og utviklingsaktører innen landbruket, har planer om å flytte inn der. Mære Landbruksskole som undervisnings- kurs- og utviklingsarena er også interessant. Les om Gårdbrukerens sikkerhetsnett her. Se handlingsplan for folkehelse i Steinkjer her Veksthuset på Mære landbruksskole er ikke som alle andre veksthus. Nylig ble det installert LED-lys i tomatproduksjonen. De nye lysene vil etter all sannsynlighet øke tomatavlingene med 25 prosent. Det er snakk om en såkalt mellombelysning, altså lys som er montert blant tomatplanentene Mære landbruksskole har et samlet byggeareal på om lag 18 000 m2, der de i løpet av de senere årene har fått et nærvarmeanlegg basert på energihøsting fra tomatveksthus, nytt melkefjøs i tre som er naturlig klimatisert, et ammekufjøs med takintegrert solcelleanlegg og et hybelbygg med passivhusstandard og solceller Mære landbruksskole, ny maskinhall. Informasjon . Anbudstype. 52 - Kunngjøring av konkurranse etter del II. Prosedyre. Åpen prosedyre Anbudsvarsling Konkurrentovervåkning Markedsanalyse Skybaserte anbudsverktøy Kurs for innkjøpere og leverandører Få en online demo Selv om utmarka er full av bær om høsten er mange lite flinke til å ta vare på disse råvarene. Nylig var ti småskalaprodusenter på kurs på Mære landbruksskole for å lære foredling av.

Mære landbruksskole

Velferd hos husdyra våre er et fagområde som får stadig større oppmerksomhet. I årsstudiet i husdyrvelferd lærer du om husdyras anatomi og kroppsfunksjon, om husdyras helse, miljø og atferd, og om husdyrvelferd i vid forstand. Årsstudiet kan inngå som første studieår i Bachelor i husdyrfag - velferd og produksjon ved Nord universitet Kurs i enkel økologisk melkeforedling Sted: Glassgården Mære landbruksskole Kursleder: Kari Helgetun Langfoss p'melding p; v.w/.maere.no under fanen kurs, innen 6. oktober Målsruppe: Serveringssteder og økologiske melkeprodusenter, også de som er i planleggingsfase. p; kurset lager vi yoghurt, rømme og ferskost Vi gratulerer så mye til vår lærling, Kjersti Kjelvik med bestått fagprøve 23.08.2019. Kjersti har tilegnet seg teori via Vg1 Naturbruk og VG2 anleggsgartner- og idrettsanleggsfag ved Mære Landbruksskole, samt SOAs lærlingskole. Gjennom læretiden har hun vært lærling ved Mære Landbruksskole MÆRE: Utviklingssjef Tove Hatling Jystad ved Mære landbruksskole jubler over at Staten går inn og dobler støtten til klimasatsingen på Mære landbruksskole. Senest i sommer bevilget fylkeskommunen 750.000 til prosjektet. Til neste år vil de trolig ha en omsetning på 2,5 millioner i klimaprosjektet på Mære, som har som mål å gjøre hele gården utslippsfri

Miljø- og energipris til Mære - Trøndelag fylkeskommune

Mære landbruksskole - Wikipedi

 1. Mære Landbruksskole - fagopplæring, videregående skole med internat, naturbruk, akademi, byggfag, landbruk, jordbruksskole, hest og hovslagerfag, naturbruksskole.
 2. Mære landbruksskole er en av landets største skoler innen naturbruk med svært moderne praksisavdelinger. Skolen ligger i Steinkjer kommune. Det er nå 180 elever ved skolen, 70 ansatte,og et eget hybelhus med plass til 45 elever. Skolen har en jordbrukseiendom på ca 1000 da dyrket mark, 528 da skog og et parkområde
 3. Mære landbruksskole 08:20 A Korrespondanse 7204, 7205, 7208 7204 Mære > Røra > Straumen > Mære Gjelder skoleåret 2020/2021 / v.2 Operatør: Trønderbilene.M¡UHU NXQ PDQ WLUV RVY mandag - fredag / Monday - Friday Dagkode* / Day codes* Akset 15:40 Venna vegdele 15:4
 4. NBS på Mære Landbruksskole. Oppdatert: 20.04.2017 10:50 av. Vi har vært på Mære Landbruksskole og snakket med engajerte ungdommer! Fylkessekretær, organisasjonssekretær fra NBS sentralt og fjorårets ungdomsrepresentant fra Nord-Trøndelag har vært på Mære Landbruksskole og snakket med mange engasjerte ungdommer
 5. Mære Landbruksskole 8 Kurs Ungskogpleie 26-Apr-2018 Ystad/Sparbu 7 Skoleskogdag; Skoleskogdag 06-Jun-2018; Steinkjer skistadion 120 Skoleskogdag; Skoleskogdag 08-Jun-2018; Steinkjer skistadion 120 Kurs; Motorsagkurs 02-Nov-2018; Mære Landbruksskole 8 Næringspolitiske møter; Klimasmart landbruk 20-Nov-2018; Mære Landbruksskole/S teinkjer 25.
 6. Forskningsarena ved Mære Landbruksskole Horizon2020-søknad sendt med SINTEF som koordinator, NTFK og Gether as som partnere, og DTES-systemanlegget ved Mære som hovedcase Publisering i media og interesse i offentlige organe

Økologi og Miljø - Matnavet Mære

Mære var før 1964 en del av Sparbu kommune. Det er en god jordbruksbygd. Bygda har navn etter storgården Mære. På gården skal det ha ligget et hov, senere kongsgård, som fra 1354 tilhørte erkebiskopen. Mære kirke er en steinkirke fra 1100-tallet, med 250 plasser. Mære Landbruksskole er nå videregående skole Det planlegges også kurs i Stjørdalsområdet, meld interesse nå!! Nybegynnerkurs De som ikke har autorisasjonsbevis fra før, men ønsker å få dette, anbefales å ta fornyingskurset for teoridelen. I tillegg må en ha en praksisdag, denne arrangerer forsøksringen sammen med Mære landbruksskole. Ta kontakt med forsøksringen for påmelding Mære Landbruksskole holder til på besøksadressen Mæresvegen 163, 7710 Sparbu.Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene 10.08.1995 og som et Underavd.. Du kan ta kontakt med Mære Landbruksskole på telefon 74 11 42 00, ved å sende en epost eller besøke deres hjemmeside

Husdyr - Felleskjøpe

 1. Derfor har KUN startet en mor-til-mor gruppe med kurs og utflukter - og en av utfluktene er Mære landbruksskole. Det er en perfekt aktivitet for oss, nå skal vi gå å hilse på hesten, sier Linn Bylund i KUN, og legger til at søndag skal ungene være med Barnas turlag
 2. Elever og lærere på Mære landbruksskole i Sparbu i den tida Fridtjov Mo (f. 1897 i Åsen) gikk der (eksamen 1917). Han står foran fjerde stolpe fra venstre. Fotograf / Photographer: Ukjent Fotoeier / Photo owner: Liv og Jon Wold Mo Digitalisering / Digitizing: Arne Langås Foto-ID / Photo ID: 070-0139 >Oppdatert / Updated:</b> 2019-12-29 Hvis bildet gjengis i andre sammenhenger, oppgi.
 3. Mære Landbruksskole bygde vinteren 2015/2016 et nytt melkekufjøs som ble tatt i bruk i mai 2016. I den forbindelse har landbruksskolen fått midler til å bygge om det gamle melkekufjøset til storfekjøttproduksjon. Vi fikk da en forespørsel om å komme med forslag til planløsning for det nye ammekufjøset
 4. Trøndelag er en viktig bioøkonomiregion, med stor aktivitet knyttet til både landbruk, havbruk og skogbruk. Under Biofredag på Steinkjer gir vi innblikk i europeiske muligheter for å videreutvikle trøndersk bioøkonomi. I tillegg vil du få mulighet til å møte viktige nettverk, og tilegne deg innsikt i hva som er våre styrker og FoU-behov i Trøndelag. Dagen avsluttes med flere.
 5. ert fra skolen i 1917. Fotograf / Photographer: Ukjent Fotoeier / Photo owner: Liv og Jon Wold Mo Digitalisering / Digitizing: Arne Langås Foto-ID / Photo ID:</b> 070-0171 Oppdatert / Updated: 2019-12-29 Hvis bildet.

Dagskurs for slaktegris på Mære landbruksskole - Norsvi

I krysset 2 kilometer fra Mære Landbruksskole, tar dere til Høyre. Følg vegen frem til dere treffer Fv 761. Kryss rett over vegen og inn på Hustadlandet. Følg denne vegen rett frem til dere ser Gangstad Gårdsysteri forran dere på venstre hånd og Coop prix på Høyre Åpen dag på Mære Landbruksskole i Sparbu, Mære landbruksskole, laurdag, 13. mai 2017 - Åpen dag på Mære landbruksskole Steinkjer hagelag stiller med stand. Vi inviterer til åpen dag lørdag 13.mai i..

SaumøteKjersti KjelvikFeltkontrollør - MatnavetOslo Liftutleie kurssenterLydersen kurssenter
 • Dikt humanistisk konfirmasjon.
 • Tøye bakside lår.
 • Nordkapp no.
 • Peter hermann filmer og tv programmer.
 • Alanis morissette 2017.
 • Lanber baron 12/76.
 • Skype wont connect.
 • Obos liga tabelltips.
 • Nyårskonsert wien resa.
 • Saudi arabia likestilling.
 • Spotted rhön grabfeld.
 • Whiskykalender systembolaget.
 • Berlin brandenburger.
 • Flagge illinois.
 • Langesund bad julebord.
 • Deutsche louisiana catahoula leopard dog züchtung aus grasberg.
 • Kyrksæterøra avis.
 • Hpv vaksine effekt.
 • Jonsered 2245 s.
 • Mesoterapi bivirkninger.
 • Wellness für mütter.
 • Fertilitetsklinikken.
 • Monologer på norsk.
 • Arrangement musikk.
 • Stena jutlandica fakta.
 • Gryterett med oksekjøtt og fløte.
 • Workshops dresden.
 • Recruitment trends 2020.
 • Brugte scooter dele.
 • Ledig stilling barneombud.
 • Oljemengde ford 3000.
 • Medici tv series.
 • Hovedstad i bosnia hercegovina.
 • Because i love you bob dylan.
 • Arctic fox wrath.
 • Skreeg the devourer wowhead.
 • Johannisfriedhof nürnberg bestattungen.
 • Sollys abiotisk.
 • Wetter bratislava.
 • Dålig blodcirkulation i hjärnan.
 • Inspirasjon bryllup.